Jó hír!

Már a mezőtúri DIEGO-ban is használhatja Actor Klubkártyáját a megszokott feltételekkel.


Elindult...

2021.03.01-én elindult klubkártya rendszerünk. Lényege, hogy egy egyszerű regisztráció után vásárlóink a vásrlásaik után pontokat kapnak, melyeket összegyűjtve levásárolhatják azokat üzleteinkben.

Ingyenes és vásárlási kötelezettség nélküli!

További információ üzleteinkben…

Klubkártya szabályzatunk INNEN tölthető le.

Hűségpont rendszerünk:

Az Actor Klubkártya rendszer tulajdonosa az Actor Informatika és Nyomda Kft. (5400 Mezőtúr, Korányi F. u. 5.) 

Minden regisztrált vásárlónkat az Actor Informatika és Nyomda Kft üzleteiben (Kreatív Papír-írószer, Actor Műszaki Áruház és Gazdabolt és DIEGO Mezőtúr)  történő vásárlásai után hűségpontokkal jutalmazzuk. A pontgyűjtő rendszerben való résztvételhez szükséges a vásárló részéről egy működő e-mail cím.

Hogyan működik?

Amennyiben a üzleteinkben vásárol, minden elköltött bruttó 100 Ft után 3 pont (Ft) írunk jóvá pontgyűjtő számlája egyenlegén. A rendszer a pontokat automatikusan kiszámítja és a termék fizetésekor jóváírja az Actor Klubkártyán. Így akár a következő vásárlásának végösszegét is tudja csökkenteni vele. Pontjait az utolsó vásárlásától számított 1 éven belül tudja levásárolni.

Aktuális pontegyenlegét bármikor megtekintheti a https://actor.hu/klubkartya/ oldalon, a klubkártya számának megadása után.

Hogyan tudja levásárolni a pontjait?

A számláján összegyűlt pontokat 365 napon belül bármikor levásárolhatja. Az üzleteinkben vásárlás esetén jelezze, hogy  levásárolja pontjait, vagy tovább gyűjti azokat. 1 pont = 1 Ft.

Egy vásárlás során a vásárlása értékének 100%-át tudja pontokkal levásárolni, beleértve a szállítási költséget is.
A pontok beváltása nincs vásárlási értékhez kötve, így egyaránt felhasználható 100Ft és 100.000Ft értékű rendelés esetén is.

Időről időre lesznek termékek üzleteinkben, melyek vásárlásával több pontot tud gyűjteni.

Egyéb szabályok:

A vásárlások után kapott pontok készpénzre nem válthatók, vásárlók között nem átadhatók.

Meghiúsult, lemondott és át nem vett rendelésekért nem járnak pontok.

A hűségpontok kizárólag az Actor Informatika és Nyomda Kft. üzleteiben használhatóak fel.A kártya tulajdonosa az adatait önkéntesen szolgáltatja, egyben kijelenti, hogy az így átadott adatok a valóságnak megfelelnek. A Kártya tulajdonosa tájékoztatást kérhet személyes adatai kezeléséről, kérheti személyes adatainak helyesbítését és törlését, emellett megilleti őt a tiltakozási jog, valamint a bírósági jogérvényesítés joga. A kártyatulajdonos személyes adatainak törlése az Actor Klubkártya tagság automatikus megszűnését eredményezi. Minden személy csak egy Klubkártyát igényelhet, többszörös tagság nem lehetséges.

Adatvédelmi tájékoztató

A regisztrációval hozzájárulok ahhoz, hogy az Actor Informatika és Nyomda Kft. 5400 Mezőtúr, Korányi F. u. 5., cégjegyzékszám: 16-09-006637, a továbbiakban: Adatkezelő, a regisztrációs lapon megadott személyes adataimat a tagságom ideje alatt felhasználja a következő célokra:

  • az Actor Klubkártya adatbázisába történő felvételre,
  • külön hozzájárulás mellett az Actor hírlevél adatbázisába történő felvételre, valamint az Actor Informatika és Nyomda Kft. üzleteiben vásárolható termékekről és szolgáltatásokról szóló ajánlatok küldésére
  • marketingkutatásban való részvételre.

Az Adatkezelő kijelenti, hogy a személyes adatokat csak a fent írt célokra használja.